Salg af kød

 

De fleste tyrekalve og kviekalve, som ikke er egnet til avl, ender deres dage som møre, saftige og meget velsmagende bøffer. Men først efter et godt liv på ca. 20-30 måneder.
 
Skotsk Højlandskvæg tager den tid, som Skotsk Højlandskvæg tager, for at blive kødfulde. Netop pga. racens nøjsomhed kan man ikke forcere væksten.
Den langsomme og naturlige vækst gør kødet meget fedtfattigt og lækkert. Kødet er mørt og saftigt og kan sammenlignes lidt som em mellemting mellem vild og oksekød. Meget lækkert!
 
Her på Ellingegaard slagter vi flere gange om året. Kontakt os venligst for bestillingsliste med priser.
 
Kødet leveres udskåret i passende styker lige til at komme hjem i fryseren. Du får desuden opskrifter på spændende retter med Skotsk Højland.
 
Hvis dette har givet lyst til at smage vores kød kan vi kontaktes på mail: eg@ellingegaard.dk